Yhdistyksen esittely

Retkeilemme lähellä ja kaukana. Lappi on melko kaukana .. sinne mennään rinkkaselkävaeltamaan ruska-aikaan, hankikanto-hiihtämään keväällä ja joskus muulloinkin. Teemme myös melontaretkiä.. yleensä alavirtaan. Kaiken kaikkiaan tervehenkistä luontoliikuntaa ja hyvää seuraa olisi tarjolla. Liity mukaan.

23. huhtikuuta 2012

Ruskaretki Lappiin 7.9- 15.9.2012. 

Perinteinen ruskavaellus järjestetään syyskuussa Urho Kekkosen kansallispuistoon Saariselän maisemiin.
Bussi lähtee perjantai-iltana 7.9. 2012  klo 19 Järvenpäästä ja kulkee 4-tietä Kiilopäälle. Otamme tarvittaessa matkalaisia  myös reitin varrelta kyytiin. 
Kiilopäältä bussi jatkaa Raja-Jooseppiin, josta ainakin osa vaellusryhmistä aloittaa vaelluksensa. Viikon kuluttua lauantaina 15.9 lähtee paluukyyti Kiilopäältä klo 20. Arvioitu saapuminen Järvenpäähän on sunnuntai aamuna 16.9. klo 8 aikoihin.               
Edestakainen bussikuljetus Järvenpää-Kiilopää/Raja-Jooseppi maksaa  jäsenille 220   ja muille 235 .  Hinnoittelu perustuu kimppakyyti periaatteeseen. Jos osallistujia on yli 22 putoaa matkan hinta. Vastaavasti, jos lähtijöitä on alle 17, voidaan matka peruuttaa.
Vaellusretkeläiset muodostavat ryhmiä, jotka liikkuvat omien suunnitelmiensa mukaisesti Saariselän erämaaosassa mukanaan eräretkivarustus, omat eväät jne. Matkalle lähtevät yksittäiset retkeilijät tai telttakunnat voivat liittyä Järvenpään Retkeilijöiden ryhmiin.
Päiväretkeilijöille on varattu Kiilopäältä mökkejä 4 kpl. Hirsimökeissä on makuuhuone kahdelle, tupakeittiö (takka, levitettävä vuodesohva, varusteltu minikeittiö), sauna/suihku, wc, varusteiden kuivauskaappi. Tarkemmat tiedot: http://www.suomenlatu.fi/kiilopaa/majoitus/mokit/
Viikon majoituksen hinta ilman ruokailuja on 3 henkeä/mökki 293 /hlö ja 4 henkeä/mökki 220 /hlö. Majoitus saadaan tähän hintaan, jos majoittujia on yli 11.
Sitovat ilmoittautumiset Mikko Järviselle puh. 040 844 5295 tai mikkoj(ät)nic.fi  31.5. mennessä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti